Workshop AI

De no-nonsense AI workshop. In een halve dag leren jij en je team hoe je ChatGPT en andere tools kan inzetten om productiever te worden. Daarnaast bouwen we tijdens de workshop aan een gepersonaliseerd taalmodel, dat helemaal ingericht is op jouw bedrijf.

Even voorstellen

Ik, Roy, ben begonnen als data-analyst. Althans, dat was het plan, maar in de praktijk ben ik een iemand die niet stilzit en continu met nieuwe ideeën komt. Daardoor was mijn werk altijd “een beetje van alles”, zolang het maar digitaal was. Nieuwe ontwikkelingen volgen en mijn opdrachtgevers overhalen om verbeteringen door te voeren en met de tijd mee gaan.

Toen OpenAI in 2019 GPT-2 uitbracht ontdekte ik de kracht van AI. In eerste instantie voor mijzelf. Reizen plannen, teksten samenvatten, offertes uitschrijven, dat soort zaken. Later ook voor mijn opdrachtgevers. Automatische social media posts, reageren op leadaanvragen, transcriberen en analyseren van telefoongesprekken en meer.

Het laatste jaar begonnen steeds meer opdrachtgevers die mij met AI zien werken gefascineerd te raken en ik kreeg steeds vaker de vraag of ik dit ook aan het personeel van mijn klanten kan uitleggen. Na een aantal workshops aan bestaande klanten ben ik begonnen met het aanbieden van een losse workshop. Daar hebben we er nu een aantal van gedaan, met zeer tevreden opdrachtgevers.

Klaar om in één dag de knop om te zetten en AI in jouw bedrijf te implementeren?

Wat gaan we doen?

1. Doelen stellen

Na een korte voorstelronde maken een lijst met doelen. Wat willen jullie uit de workshop halen en hoe kan AI jullie helpen?

2. Hoe het werkt

Hoe werkt AI eigenlijk? Wat werkt al goed, en wat komt in de toekomst? We nemen je mee door het AI landschap.

3. Aan de slag met ChatGPT

Jullie maken allemaal een OpenAI account aan en we gaan beginnen met de absolute koning van de AI tools: ChatGPT. Door middel van een serie oefeningen leer je hoe jij ChatGPT in je werk kan inzetten en hoe je de beste prompts kan schrijven.

4. Modellen trainen

Je hoeft geen big tech bedrijf te zijn om jouw eigen taalmodel te bouwen. In een half uurtje creëren wij een privémodel voor jouw bedrijf. Jouw tone-of-voice en jouw trainingsdata.

5. Toekomst

Veel focus ligt in de workshop op ChatGPT en taalmodellen. Er kan echter nog veel meer. Met Microsoft Copilot en Google Gemini zit AI in jouw bestanden en mails. Midjourney, Dall-E en Sora maken foto- en videos. Andere modellen doen datanalyse, klantenservice, text to voice en nog veel meer. Afhankelijk van jullie bedrijf bespreken we relevante AI ontwikkelingen die voor jullie nuttig zijn.

6. Spiekbriefjes

Wij hebben al een flinke cheatsheet gebouwd met tientallen toepassingen, prompts, automatiseringen en handigheidjes. Maar samen gaan we nog 5 skills uitwerken die voor jouw bedrijf interessant zijn. Jouw bedrijf heeft namelijk unieke behoeftes. Deze 5 skills zijn instructiesets en handleidingen voor het personeel voor 5 veelvoorkomende, repetitieve werkzaamheden bij jouw bedrijf.

Overige Diensten

Naast workshops spenderen we het meeste tijd aan het bouwen van oplossingen. Dus wil je na de training door blijven ontwikkelen? Dan denken we graag mee.

Development

Van een simpel formulier om op locatie een werkbonnetje te maken tot custom ERP systemen. Wij coördineren jouw hele ontwikkelproject.

A.I. & Chatbots

Interne chatbot om je personeel te helpen? AI inzetten voor instagram posts? Chatbot op jouw website?

Software

CRM systeem, HR software, Social Media contentkalenders of andere software op het oog? Wijs ons het bos en wij kiezen de juiste boom.

Websites

Nieuwe website nodig en heb je geen idee wat je nodig hebt, wat je uit moet geven en welk bureau jou het best kan helpen?

Klanten aan het woord

" Ik heb met zoveel bureaus gewerkt dat ik het niet meer kan tellen. Elk ervan overtuigd dat hun methode het best is. Nu gooi ik letterlijk mijn vraag over de schutting en Roy gaat nadenken over de beste oplossing. Ik spreek de programmeurs eigenlijk nooit meer. "
Leveau B.V.
Wesley
“ Het begon ooit met een datadashboard vraag. Nu zijn we software, websites, en 2 volledige nieuwe bedrijven verder. Als ik, of mijn personeel, weer eens een nieuw idee of verbetering heeft, is het vaak eerst "even Roy bellen". "
R2Recycling
Richard
“ Ik kwam ooit bij Roy uit om me te helpen met het starten van een eigen bedrijf. Na een jaar heb ik 3 bussen, een kantoor en 10 man personeel. Van de website tot recruitment en van flyeracties tot mailprogramma's, alles gaat naar Complexe Materie. "
Huisconcierge
Kymmo

Interesse in de workshop?

Laat hier onder jouw gegevens achter en we bellen je binnen 24 uur om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen!

Vul onderstaande gegevens in en we bellen je meestal binnen 24 uur terug. Het eerste advies is altijd gratis, zonder kleine lettertjes.