Huisconcierge

Kymmo kwam voor het eerst bij mij met een gouden idee. Hij had een anti-spinnencoating aan laten brengen op zijn woning en dat ging zo gemakkelijk, dat hij “het grootste spinnencoatingbedrijf van Nederland” wilde worden.

In de afgelopen +/- 2 jaar heb ik onderdeel mogen uitmaken van Kymmo’s bedrijf. Van spinnenbestrijder met een jeugdvriend samen tot een bedrijf met 3 bussen en 8 man personeel. In het eerste jaar zijn we hard gaan bouwen. Spinnenbestrijdennederland.nl, een offertesysteem, SEO en SEA en we realiseerden 1000 klanten in één jaar.

We zijn hiervoor van alles gaan doen, van flyeracties met het wijkkrantje in regio Utrecht, burenacties, mailcampagnes en uiteraard SEA en SEO.

Gaandeweg is mijn rol bij Huisconcierge veranderd. De klanten komen binnen, het bedrijf loopt. Nu is het tijd om die droom uit te laten komen. Van spinnenbestrijder is het nu “Huisconcierge – Alles voor jouw huis”. Met een focus op onderhoudsabonnementen en terugkerende klanten. Een strak CRM systeem om offertes, abonnementen en afspraken in bij te houden, een volledig nieuwe huisstijl en website en alles van busbestickering tot offertemappen. Gaandeweg bouwen we door.

De basis staat en Huisconcierge begint een gevestigde naam te worden. Maar de ambitie is nog niet op. De volgende stap wordt een app waar terugkerende klanten zelf een herhaalafspraak kunnen plannen en een abonnement kunnen aanpassen. De 4e bus is gereserveerd en de vacatures staan open.

www.huisconcierge.nl

Vul onderstaande gegevens in en we bellen je meestal binnen 24 uur terug. Het eerste advies is altijd gratis, zonder kleine lettertjes.