Tough Chick

Tough Chick is een kledingmerk voor stoere meiden. Meiden die niet willen settlen voor unisex sportkleding.

Amy kwam naar ons toe met de vraag wat zij nu echt nodig had. Want met verschillende offertes van bureaus die allerhande webshoptechnieken aanraden zag Amy door de bomen het bos niet meer. Tough Chick was vooralsnog een hobbyproject en alles ging om een eerste batch kleding die moest binnenkomen.

Uiteindelijk was ons advies dan ook, bouw nog geen uitgebreide website. Websites, en nauw daarmee verwant zoekmachinemarketing, zijn een lastig medium. Je moet veel investeren in advertenties en je website voordat je enig resultaat terugziet. Instagram, Facebook en Tiktok zijn daar beter in. Hier kun je je producten laagdrempelig promoten. De website moet er uiteraard wel zijn, maar voornamelijk voor het bestellen van kleding. Daarvoor is WordPress (de vorige offerte) eigenlijk veel te complex.

Uiteindelijk was het advies dan ook om een SquareSpace website te gebruiken met een standaard thema. Zo was de website uiteindelijk binnen 4 uur helemaal live en kon Amy aan de slag met Social Media marketing.

www.toughchick.nl

Vul onderstaande gegevens in en we bellen je meestal binnen 24 uur terug. Het eerste advies is altijd gratis, zonder kleine lettertjes.