Dutch Cell Dogs

DutchCellDogs gelooft dat het samenbrengen van asielhonden en gedetineeren kan zorgen voor een beetje magie. Beide verdienen ze een tweede kans en door de gedetineerde verantwoordelijk te maken voor het herintegreren van de asielhond, werken zij beiden aan een die tweede kans.

DutchCellDogs draait op een grote groep donateurs die er elke maand voor zorgen dat er nieuwe programma’s gestart kunnen worden bij meer gevangenissen en dat er dus ook continu asielhonden klaargestoomd worden om weer geadopteerd te kunnen worden. Door de jaren heen zijn er vele nieuwe initiatieven gestart. Nieuwe programma’s en trainingen, maar ook crowdfundings, nieuwsbrieven, marketing en social media.

Door de jaren heen betaalde DutchCellDogs voor meerdere sites, bureau’s en freelancers die de online zaken volledig zouden regelen. Het resultaat is overcomplexe systemen waarbij DutchCellDogs niet meer zelf een artikelen of mail kan aanmaken. Daarnaast vertoont de website kuren en loopt deze regelmatig vast, waardoor potentiële donateurs gemist worden.

Er moest een nieuwe website komen, dus dat regelden we, maar er moest ook nagedacht worden over nieuwe systemen. Donateursmanagement in Excel en bij elke actie een nieuwe website is voorbij. Met gestroomlijnde donateurbeheer software werkt alles weer samen. Via de website kunnen mensen zich aanmelden, maar die donateur komt ook direct in een beheersysteem waar de incasso’s, de mails en de gegevens altijd terug te vinden zijn. Gemakkelijk te managen, waardoor er meer tijd over blijft om goed werk te doen.

Vul onderstaande gegevens in en we bellen je meestal binnen 24 uur terug. Het eerste advies is altijd gratis, zonder kleine lettertjes.