Voipbrains

Ipster.nl is de moderne VOIP applicatie voor bedrijven. Het einddoel is om communicatie zoveel mogelijk te automatiseren. Dat doet Ipster met een slimme IVR waarme de meest voorkomende belletjes volledig autonoom verwerkt worden.

Maar soms zijn er gesprekken met medewerkers nodig. Hierbij is het essentieel dat goed bijgehouden wordt wat er gebeurd tijdens zo’n gesprek. Wat is er besproken, wat zijn de vervolgstappen en was de klant tevreden met het gesprek? Je hoort vaak bij een telefoontje naar een bedrijf “dat dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden”, maar in de praktijk gebeurd het zelden dat iemand er naar luistert. Onder projectnaam “Voipbrains” zijn we dit probleem gaan uitzoeken.

Wij zouden dit anders doen. Door Artificial Intelligence slim in te zetten kunnen telefoongesprekken automatisch worden getranscribeerd en samengevat. Was de klant ontevreden of zijn er opvolgacties nodig? Dan kan een AI dit automatisch opvolgen.

Complexe Materie is gevraagd mee te denken en een MVP te bouwen om te testen of AI klaar is voor de uitdaging.

Door niet in de bestaande software te gaan werken, maar een AI verwerking naast de bestaande software te bouwen via Make.com hebben we getest wat de mogelijkheden zijn. De resultaten hebben we uitgebreid gepresenteerd en besproken en door deze manier van werken waren we binnen 2 weken klaar. Nu zijn we klaar voor de toekomst, want ook als we het in de software gaan inbouwen denken we mee en helpen we.

 

Vul onderstaande gegevens in en we bellen je meestal binnen 24 uur terug. Het eerste advies is altijd gratis, zonder kleine lettertjes.